فول آلبوم Tool
صفحه اصلی Discography فول آلبوم Tool
0

Discography

Tool Tool

DiscographyRock 2024-01-23 0 پخش 0 دانلود
1992 - Opiate (128)
Tool
1993 - Undertow
Tool
1996 - Ænima
Tool
2001 - Lateralus
Tool
2006 - 10000 Days
Tool
2019 - Fear Inoculum
Tool
2022 - Starplex Dallas '93 (Live)
Tool
2020 - Lollapalooza In Texas [Remaster 2023 Sutra]
Tool
2023 - Lollapalooza In Texas
Tool
نظرات کاربران
نظر شما پس از تایید مدیریت نمایش داده خواهد شد

سهیل

سلام
لطفا فول آلبوم گروه The Faceless و فول آلبوم Sirenia رو هم تو سایت قرار بدید
یا اگر به هر دلیلی امکانش نیست ممنون میشم در جواب همین نظر بگید چون خیلی وقت پیش هم خواسته بودم و گفته بودید قرار میگیره
اگر امکان پذیر نیست لطفا بگید که منتظر نباشم

پاسخ
    admin

    سلام. همین هفته قرار میگیرن

      سهیل

      ممنونم

      jimi jakson

      یعنی امکانش هست فول آلبم گروه یانگر برادرم بزارین… با کیفیت wav یا HIGHRESAUDIO HRA 24bits-96.0kHz یا حداقل original low q flac ! 4تا آلبوم بیشتر نداره…

        admin

        سلام. فکر نمی کنم. آلبوم هاب قدیمی تر از 2 یا 3 سال پیش اصلا بعید میدونم این فرمت رو داشته باشن مگه اینکه الکی ریپ و تغییر فرمت دادن از روی همین mp3 یا ریمستر آلبوم باشه.

مهرشاد

سلام اگه ممکنه البوم opiate رو هم قرار بدید

پاسخ
نمایش بیشتر
MIX