فول آلبوم Tina Turner
صفحه اصلی Discography فول آلبوم Tina Turner
31

Discography

Tina Turner Tina Turner

DiscographyPopR&BRockSoul 2023-12-30 0 پخش 0 دانلود
1975 - Acid Queen
Tina Turner
1978 - Rough
Tina Turner
1979 - Love Explosion
Tina Turner
1984 - Private Dancer
Tina Turner
1986 - Break Every Rule
Tina Turner
1989 - Foreign Affair
Tina Turner
1993 - Whats Love Got to Do with It
Tina Turner
1996 - Wildest Dreams
Tina Turner
1999 - Twenty Four Seven
Tina Turner
2023 - Essentials
Tina Turner
2022 - What's Love '93 (live)
Tina Turner
2023 - Live Tokyo 1985
Tina Turner
نظرات کاربران
نظر شما پس از تایید مدیریت نمایش داده خواهد شد

Dark Phoenix Dark Phoenix

با سلام خدمت شما! متاسفانه کیفیت بعضی آلبوم ها
۳۲۰ نیست که خواهشمندم بررسی نمایید؛ ضمنا اگر برایتان مقدور است درخواست دیسکوگرافی های زیر را دارم:

Bonnie Tyler
Jennifer Rush
Dion and the belmonts

با تشکر و سپاس قبلی!

پاسخ
    admin admin

    بدلیل فایل های زیاد امکان خطا در متن وجود داره. ولی این آلبوم ها با کیفیت اورجینال هستن. آلبوم های قدیمی کیفیتاشون نهایت 128 یا 192 هست و اگه جایی میبینید کیفیت 320 داران یا الکی ریپ شده یا ریمستر شده هستن.

احسان احسان

به به به..بسیار عالی..سپاس فروان

پاسخ
MIX