فول آلبوم The Yardbirds
صفحه اصلی Blues فول آلبوم The Yardbirds
0

Discography

The Yardbirds The Yardbirds

Blues 2020-08-05 0 پخش 0 دانلود
1964 - Five Live Yardbirds
The Yardbirds
1965 - For Your Love
The Yardbirds
1965 - Having A Rave Up
The Yardbirds
1966 - Roger The Engineer
The Yardbirds
1967 - Little Games
The Yardbirds
2003 - Birdland
The Yardbirds
نظرات کاربران
نظر شما پس از تایید مدیریت نمایش داده خواهد شد

shahriar

با تشکر از سایت خوبتون چرا فول البوم Marilyn Manson رو ندارید لطفا قرار بدید

پاسخ
    admin

    سلام. سایت نماد ساماندهی داره و امکان قرار دادنش در سایت نیست.
    می تونید آلبوم های بیشتری را در تلگرام دانلود کنید.

MIX