فول آلبوم Tarkan
صفحه اصلی Discography فول آلبوم Tarkan
0

Discography

Tarkan Tarkan

Discography 2020-10-26 0 پخش 0 دانلود
1992 - Yine Sensiz
Tarkan
1994 - Aacayipsin
Tarkan
1997 - Olurum Sana
Tarkan
1999 - Tarkan
Tarkan
2001 - Karma
Tarkan
2003 - Dudu
Tarkan
2006 - Come Closer
Tarkan
2007 - Metamorfoz
Tarkan
2008 - Metamorfoz Remixes
Tarkan
2010 - Adimi Kalbine Yaz
Tarkan
2016 - Ahde Vefa
Tarkan
2017 - 10
Tarkan
نظرات کاربران
نظر شما پس از تایید مدیریت نمایش داده خواهد شد

ata

با سلام و خسته نباشید فوق العاده بود کیفیتش عالی بود منو به قدیما برد
بی زحمت فول ابراهیم تالیس و ابرو گوندش و سردار اورتاش و مصطفی سندل و مورات بوز هم بزارید با تشکر

پاسخ
MIX