فول آلبوم Summoning
صفحه اصلی Discography فول آلبوم Summoning
0

Discography

Summoning Summoning

Discography 2020-08-31 0 پخش 0 دانلود
1995 - Lugburz
Summoning
1995 - Minas Morgul
Summoning
1996 - Dol Guldur
Summoning
1999 - Stronghold
Summoning
2001 - Let Mortal Heroes Sing Your Fame
Summoning
2006 - Oath Bound
Summoning
2013 - Old Mornings Dawn
Summoning
2018 - With Doom We Come
Summoning
نظرات کاربران
نظر شما پس از تایید مدیریت نمایش داده خواهد شد

مهران

سلام و خسته نباشید
با زدن روی لینک آلبوم Oath Bound، آلبوم Let Mortal heroes sing your fame دانلود میشه و آلبوم oath bound رو ندارید

پاسخ
    admin

    سلام.
    موضوعی که شما گفتید رو چک کردم ولی همچین مشکلی ندیدم. روی Oath Bound میزنم آلبومش با همین نام دانلود میشه. و آلبوم دیگری هم که گفتید هم به درستی همون دانلود میشه.
    من که مشکلی ندیدم

      مهران

      بله با نام درست دانلود میشه ولی آهنگ هاش آلبوم قبلیه

        admin

        پس چک میکنم اوکی میکنم همینجا خبر میدم

          مهران

          ممنون

          admin

          آلبوم Oath Bound دوباره قرار گرفت

نمایش بیشتر
MIX