فول آلبوم Soen
صفحه اصلی Discography فول آلبوم Soen
0

Discography

Soen Soen

Discography 2023-09-03 0 پخش 0 دانلود
2012 - Cognitive
Soen
2014 - Tellurian
Soen
2017 - Lykaia
Soen
2019 - Lotus
Soen
2021 - IMPERIAL
Soen
2022 - ATLANTIS
Soen
2023 - Memorial
Soen
نظرات کاربران
نظر شما پس از تایید مدیریت نمایش داده خواهد شد

bxany

سلام لطفا در صورت امکان فول آلبوم محسن نامجو رو هم قرار بدید.

پاسخ
    admin

    سلام. فکر نمیکنم امکانش باشه . یه سرچ میکنم اگر قانونی بود قرار خواهم داد

Shahram

سلام. لطفا آلبومهای جدیدتر گروه Soen رو اضافه کنید. با تشکر

پاسخ
    admin

    سلام. چشم. قرار می گیره

آرش

سلام ، خسته نباشید Soen آلبوم جدید داده‌اند

پاسخ
آرش

سلام ، خیلی ممنون

پاسخ
MR.BLACK

سلام ، آلبوم memorial از این گروه تازه منتشر شده کی داخل سایت قرارش میدین؟؟

پاسخ
نمایش بیشتر
MIX