فول آلبوم Mike Shinoda
صفحه اصلی Discography فول آلبوم Mike Shinoda
0

Discography

Mike Shinoda Mike Shinoda

DiscographyHipHopRock 2024-02-15 0 پخش 0 دانلود
2018 - Post Traumatic
Mike Shinoda
2020 - Dropped Frames, Vol. 1
Mike Shinoda
2020 - Dropped Frames, Vol. 2
Mike Shinoda
2020 - Dropped Frames, Vol. 3
Mike Shinoda
2023 - The Crimson Chapter
Mike Shinoda
2024 - Already Over In My Head
Mike Shinoda
نظرات کاربران
نظر شما پس از تایید مدیریت نمایش داده خواهد شد

Amirreza99rz

مایک شینودا یک موزیسین کارکشته و بااخلاقه. لطفا دیگر آثارش در ساید پراجکت fort minor رو هم آپلود کنید .

پاسخ
    admin

    روی چشم. قرار می گیره

MIX