فول آلبوم Limp Bizkit
صفحه اصلی Discography فول آلبوم Limp Bizkit
0

Discography

Limp Bizkit Limp Bizkit

DiscographyRock 2021-02-25 0 پخش 0 دانلود
1997 - Three Dollar Bill, Y'all $
Limp Bizkit
1999 - Significant Other
Limp Bizkit
2000 - Chocolate Starfish And The Hot Dog Flavored Water
Limp Bizkit
2001 - New Old Songs (Remixes)
Limp Bizkit
2001 - New Old Songs
Limp Bizkit
2003 - Results May Vary
Limp Bizkit
2005 - Greatest Hitz
Limp Bizkit
2005 - The Unquestionable Truth (Pt. 1)
Limp Bizkit
2011 - Gold Cobra (iTunes Deluxe Version)
Limp Bizkit
نظرات کاربران
نظر شما پس از تایید مدیریت نمایش داده خواهد شد

نیکویی

لطفا آلبوم جدید گروه limp bizkit را در سایت بزارین

پاسخ
    admin

    فعلا آلبوم جدیدی در دسترس نیست

حمید ر

دیدگاهمو پاک میکنی دزد کثیف. شکایت میکنم ازت

پاسخ
    admin

    شکایت میکنی از من؟!!!
    به خاطر 15 تومن ؟
    مرسی از لطفت.
    شماره پشتیبانی پایین سایت برای همین چیزا گذاشتم که مشکلی بود در واتس اپ سریعتر اعلام کنید حل کنم.
    برادر من فایل ها زیاده و امکان داره بعضی هاش اطلاعات اشتباه بخوره.
    شما بهتر نیست قبل از این که توهین کنی اول اعلام کنی مشکل رو بعد اگه جوابی ندادم و یا مشکل رو حل نکردم بیای توهین کنی؟!!

حمید ر

برای چی تیتر میکنی کیفیت 320 kbps ولی اکثر آلبوما m4a kbps کیفیت آشغاله؟

پاسخ
حمید ر

ادمین عزیز
منو ببخش, عذر میخوام تند رفتم.
متاسفاه تجربه ای که قبلا و در مورد یه سایت دیگه داشتم باعث شد در مورد شما زود قضاوت کنم. یکم بیشتر بقیه عنوانای مورد علاقم رو سرپ زدم توی سایت و همه بدون نقص و با کیفیت ادعایی شما موجود بود. بازم معذرت میخوام. من روی کیفیت حداقلی خیلی حساسم. تند رفتم و احساس شرمندگی میکنم.
خسته نباشید و ممنون بابت همه چیز

پاسخ
نمایش بیشتر
MIX