فول آلبوم Giorgio Gaber
صفحه اصلی Discography فول آلبوم Giorgio Gaber
0

Discography

Giorgio Gaber Giorgio Gaber

DiscographyItalianPop 2021-02-24 0 پخش 0 دانلود
1978 - Polli d'allevamento
Giorgio Gaber
1980 - Pressione bassa
Giorgio Gaber
2001 - La Mia Generazione Ha Perso
Giorgio Gaber
2001 - Monografie Italiane_ Giorgio Gaber
Giorgio Gaber
2002 - Anni affollati
Giorgio Gaber
2002 - Libertà obbligatoria
Giorgio Gaber
2003 - Io Non Mi Sento Italiano
Giorgio Gaber
2007 - Io se fossi Gaber
Giorgio Gaber
2011 - Monografie italiane_ Giorgio Gaber, Vol 2
Giorgio Gaber
2012 - Il Signor G
Giorgio Gaber
2013 - Gli inizi
Giorgio Gaber
2014 - Bambolina
Giorgio Gaber
نظرات کاربران
نظر شما پس از تایید مدیریت نمایش داده خواهد شد

MIX