فول آلبوم Ghost
صفحه اصلی Discography فول آلبوم Ghost
0

Discography

Ghost Ghost

DiscographyPopRock 2023-12-12 0 پخش 0 دانلود
2010 - Opus Eponymous
Ghost
2013 - Infestissumam
Ghost
2015 - Meliora
Ghost
2017 - Ceremony And Devotion
Ghost
2018 - Prequelle
Ghost
Essentials
Ghost
2022 - Impera
Ghost
2022 - Message From The Clergy
Ghost
2023 - Phantomime (EP)
Ghost
2023 - 13 Commandments
Ghost
نظرات کاربران
نظر شما پس از تایید مدیریت نمایش داده خواهد شد

Nasim

لطفا آلبوم Impera رو هم به لیست اضافه کنید.

پاسخ
    admin

    سلام .قرار گرفت

آرش

سلام ، خسته نباشید Ghost یه EP جدید داده‌اند

پاسخ
آرش

سلام ، خیلی ممنون

پاسخ
Amirreza99rz

لطفا دیسکوگرافی sleep token اگر مقدوره

پاسخ
نمایش بیشتر
MIX