PSNMUSIC
فول آلبوم Extreme
صفحه اصلی Discography فول آلبوم Extreme
6

Discography

Extreme Extreme

DiscographyRock 2023-06-17 0 پخش 0 دانلود
1990 - P0rn0graffitti
Extreme
1989 - Extreme
Extreme
1992 - III Sides To Every Story
Extreme
1995 - Waiting For The Punchline
Extreme
2002 - The Collection
Extreme
2008 - Saudades De Rock
Extreme
2022 - Save Your Soul
Extreme
2023 - Six
Extreme
نظرات کاربران
نظر شما پس از تایید مدیریت نمایش داده خواهد شد

آرش آرش

سلام ، خسته نباشید Extreme یه آلبوم جدید داده‌اند

پاسخ
آرش آرش

سلام ، خیلی ممنون

پاسخ
فرشیدفرهادی فرشیدفرهادی

سلام با سپاس،به نظر میرسه آلبوم ۲۰۲۲ save your soul برای این گروه نباشه ،این آلبوم کاملا تکنیکال دث متال هست ،با یک وکال و سبک دیگه و اکستریم اصلا چنین سبک و صدایی هرگز نداشته ونداره…

پاسخ
MIX