PSNMUSIC
فول آلبوم Eumir Deodato
صفحه اصلی Discography فول آلبوم Eumir Deodato
1

Discography

Eumir Deotato Eumir Deotato

DiscographyJazzPopR&BRock 2020-11-14 0 پخش 0 دانلود
1964 - Inutil Paisagem
Eumir Deotato
1964 - Samba Nova Concepcao
Eumir Deotato
1964 - Tremendao
Eumir Deotato
1972 - Percepcao
Eumir Deotato
1972 - Prelude
Eumir Deotato
1973 - Deodato 2
Eumir Deotato
1974 - Whirlwinds
Eumir Deotato
1975 - First Cuckoo
Eumir Deotato
1976 - Very Together
Eumir Deotato
1978 - Love Island
Eumir Deotato
1979 - Knights of Fantasy
Eumir Deotato
1980 - Night Cruiser
Eumir Deotato
1982 - Happy Hour
Eumir Deotato
1985 - Motion
Eumir Deotato
1989 - Somewhere Out There
Eumir Deotato
2010 - The Crossing
Eumir Deotato
نظرات کاربران
نظر شما پس از تایید مدیریت نمایش داده خواهد شد

در حال حاضر نظری ثبت نشده، اولین نفری باشید که نظر میدهد!
MIX