فول آلبوم Donna Summer
صفحه اصلی Disco فول آلبوم Donna Summer
0

Discography

Donna Summer Donna Summer

Disco 2022-10-05 0 پخش 0 دانلود
1974 - Lady of the Night
Donna Summer
1975 - Love To Love You Baby
Donna Summer
1976 - A Love Trilogy
Donna Summer
1976 - Four Seasons Of Love
Donna Summer
1977 - I Remember Yesterday
Donna Summer
1977 - Once Upon A Time
Donna Summer
1978 - Live And More
Donna Summer
1979 - Bad Girls
Donna Summer
1979 - On The Radio
Donna Summer
1980 - The Wanderer
Donna Summer
1981 - Im A Rainbow
Donna Summer
1982 - Donna Summer
Donna Summer
1983 - She Works Hard for the Money
Donna Summer
1984 - Cats Without Claws
Donna Summer
1987 - All Systems Go
Donna Summer
1989 - Another Place And Time
Donna Summer
1991 - Mistaken Identity
Donna Summer
1994 - Christmas Spirit
Donna Summer
2008 - Crayons
Donna Summer
2021 - I'm A Rainbow Recovered And Recoloured
Donna Summer
2022 - Donna Summer Live In New York 1999.
Donna Summer
2013 - Love To Love You Donna
Donna Summer
نظرات کاربران
نظر شما پس از تایید مدیریت نمایش داده خواهد شد

amirali

درود …. فایل آلبوم شماره 13 مشکل داره… لطفا اصلاحش کنید…. ممنون

پاسخ
خسرو

سلام با سپاس
لِطفا تاریخ آهنگهای آخری رو اصلاح کنید. چون این بنده خدا سال ۲۰۱۲ فوت شده.

پاسخ
    admin

    برای اطلاعتون:
    یک سری آلبوم های رسمی وجود داره که خواننده تو استودیو خونده. یه سری آلبوم یر رسمی هست که شرکت ها و … بیرون میدن مثلا یه سری آهنگ های منتشر نشده یا یه سری موزیک هایی که به انتخاب اون شرکت مثلا با تم مشخصی قرار داده شده. خواننده همونه و سال انتشارش شاید بعد از مرگ خواننده باشه. این وسط یه سری آلبوم های لایو هم هست که تازه منتشر شدن مثلا 2023 ولی لایو سال 1974 باشه.

MIX