فول آلبوم Azer Bülbül
صفحه اصلی Discography فول آلبوم Azer Bülbül
0

Discography

Azer Bülbül Azer Bülbül

Discography 2021-03-06 0 پخش 0 دانلود
1987 - Esmerin Adı Oya
Azer Bülbül
1987 - Garip Yolcu
Azer Bülbül
1987 - Yalan Olur
Azer Bülbül
1989 - Yürüyorum
Azer Bülbül
1990 - Ben Sana Vurgunum
Azer Bülbül
1991 - Bir Yudum Su
Azer Bülbül
1995 - Dokunmayın Çok Fenayım
Azer Bülbül
1998 - Zordayım _ Canım Yanıyor
Azer Bülbül
1999 - Kör Kurşun
Azer Bülbül
2000 - Bana Düştü
Azer Bülbül
2000 - Hayatımın Sarkıları
Azer Bülbül
2001 - Yalan Sevgiler
Azer Bülbül
2002 - Başımda Bela Var _ Yarınsızım Ben
Azer Bülbül
2004 - Azer Bülbül (Ateş Düştüğü Yeri Yakar)
Azer Bülbül
2006 - Üzülmedim Ki
Azer Bülbül
2007 - Kalemin Kırıldı
Azer Bülbül
2011 - Duygularım
Azer Bülbül
2012 - Güzel Kız Necla
Azer Bülbül
نظرات کاربران
نظر شما پس از تایید مدیریت نمایش داده خواهد شد

MIX