فول آلبوم Andy James
صفحه اصلی Discography فول آلبوم Andy James
0

Discography

Andy James Andy James

Discography 2023-10-07 0 پخش 0 دانلود
1981 - Andy James
Andy James
2005 - Machine
Andy James
2007 - In the Wake of Chaos
Andy James
2013 - Psychic Transfusion(EP)
Andy James
2018 - Arrival
Andy James
2019 - Blue
Andy James
2019 - Shared Lives
Andy James
2020 - Arrival Leftovers (EP)
Andy James
2020 - C.S.I.L
Andy James
2017 - Exodus
Andy James
2022 - Rhythm In New York
Andy James
2023 - Fury From Above
Andy James
2022 - Bells Are Ringing
Andy James
نظرات کاربران
نظر شما پس از تایید مدیریت نمایش داده خواهد شد

dwgtizxjfa

Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

پاسخ
كامبيز

مرسي بابت همه چيز
امكان گذاشتن البوم ٢٠٢٠ هست؟

پاسخ
    admin

    تشکر از شما.
    خدمت شما

Saberi

لطفا البوم C.S.I.L 2020 را اضافه کنید. با تشکر.

پاسخ
    admin

    خدمت شما

Silencer

سلام و درود
ممکنه البوم Exodus 2017 رو هم لطف کنید

پاسخ
    admin

    سلام. خدمت شما

احسان

البوم ۲۰۲۲ رو یه بررسی بفرمایید ریتم این نیویورک ،فکر میکنم اشتباهی پیش اومده

پاسخ
    admin

    میشه واضح تر بگید مشکلش چیه

      محمد

      درود بر شما. در واقع هنرمند آلبوم ۲۰۲۲ با این Andy James صرفا تشابه اسمی داره. به عبارتی این آلبوم به این اندی جیمز تعلق نداره و ممنون میشیم حذفش کنید. با تشکر.

Iman

سلام لطفاً کارای Nick Johnston رو نیز به اشتراک بزارید

پاسخ
    admin

    سلام. قرار خواهد گرفت

نمایش بیشتر
MIX