دانلود فول آلبوم Tineidae
صفحه اصلی Discography دانلود فول آلبوم Tineidae
0

Discography

Tineidae Tineidae

DiscographyElectronic 2024-04-23 0 پخش 0 دانلود
2012 - Lights
Tineidae
2014 - Shadows
Tineidae
2019 - Random Signal Analysis
Tineidae
2019 - Slowly Drown In Static
Tineidae
2020 - Exo
Tineidae
2022 - Mothership
Tineidae
2024 - Remnants of War
Tineidae
نظرات کاربران
نظر شما پس از تایید مدیریت نمایش داده خواهد شد

محمد

سلام دمت گرم. فقط این هنرمند تعداد آلبوماش تو اسپاتیفای خیلی بیشتره. امکان داره تکمیل کنین?

پاسخ
eblis

سلام. اینکه به کامنتا جواب نمیدین خیلی بده. بهتره به کاربرا کمی احترام بزارین

پاسخ
    admin

    سلام. تمام نظراتی قابل جواب دادن هست همیشه جواب داده شده

eblis

کجا جواب داده شده. دوست عزیزمون پرسیدن امکان تکمیل آثار این هنرمند وجود داره یا نه و شما هیچ پاسخی ندادین

پاسخ
    admin

    قابل جواب دادن در حال حاضر نبود ولی خوب شما اصرار میکنید حتما جوابی بدم. اوکی. خیر. قابل تکمیل بیشتر نیست

Amiramirii

درود
Filter_kaffee. رو بیزحمت اصافه کنید
Fritz mayr قرار میگیره ؟

پاسخ
    admin

    برای Fritz mayr چیز خاصی پیدا نکردم

Amiramirii

لطفأ جواب پیامها رو بدید.

پاسخ
    admin

    لطفا پیگیر جواب برای سوال های مشابهتون نباشید. جواب من تا هر وقتی که سایت سر پاس اینه.
    درصورت وجود قرار میگیره و صبر کنید و زمان خاصی نمیتونم بگم.
    لطفا در صورت داشتن سوال مشابه به این جواب رجوع کنید

نمایش بیشتر
MIX