PSNMUSIC
دانلود فول آلبوم Project Pat
صفحه اصلی Discography دانلود فول آلبوم Project Pat
3

Discography

Project Pat Project Pat

DiscographyHipHopRap 2023-09-14 0 پخش 0 دانلود
1999 - Ghetty Green
Project Pat
2000 - Murderers & Robbers
Project Pat
2001 - Mista Don't Play
Project Pat
2002 - Layin Da Smack Down
Project Pat
2006 - Crook By Da Book (The Fed Story)
Project Pat
2007 - Walkin' Bank Roll
Project Pat
2009 - Real Recognize Real
Project Pat
2011 - Loud Pack
Project Pat
2015 - Mista Don't Play 2 Everythangs Money
Project Pat
2017 - M.O.B
Project Pat
نظرات کاربران
نظر شما پس از تایید مدیریت نمایش داده خواهد شد

dmx dmx

سلام و خسته نباشید بهترین سایت دانلود اهنگ میخواستم بدونم اگر امکانش هست از خواننده های افریقایی جاماییکایی نیز البوم قراد بدهید. IWAATA/TOMMY LEE SPARTA/SKENG/SKILLBENG/SQUASH/INTENCE/GOLD GAD/ JAHSHII/BRYSCO و JUL این اخری فرانسوی است.

پاسخ
MIX