دانلود فول آلبوم Pantera
صفحه اصلی Discography دانلود فول آلبوم Pantera
0

Discography

Pantera Pantera

Discography 2023-11-10 0 پخش 0 دانلود
1983 - Metal Magic
Pantera
1984 - Projects In The Jungle
Pantera
1985 - I Am The Night
Pantera
1988 - Power Metal
Pantera
1990 - Cowboys From Hell
Pantera
1992 - Vulgar Display Of Power
Pantera
1994 - Far Beyond Driven
Pantera
1996 - The Great Southern Trendkill
Pantera
1997 - Official Live 101 Proof
Pantera
2000 - Reinventing The Steel
Pantera
2014 - Far Beyond Bootleg - Live from Donington 9
Pantera
نظرات کاربران
نظر شما پس از تایید مدیریت نمایش داده خواهد شد

محمد

سلام
لطفا دیسکوگرافی skid row هم بذارید مرسی

پاسخ
متین

سلام خسته نباشید.
جسارتا آلبوما ناقص هستن.🙏🙏

پاسخ
متین

راستش برای اینکه مطمئن شم panrtea discography رو سیرچ زدم بعد نوشته بود آلبوم ، زیرشونم عکس آهنگاشون بود من فکر کردم آلبومه رفتم اسپاتیفای دیدم تک آهنگاشون با کنسرتاشونه من فکر کردم تا سال 2022 آلبوم دادن 😐
شرمنده من… با آهنگای سینگل اشتباه گرفتم فکر کردم آلبومن و کنسرتاشون.😐😌🙏🙏

پاسخ
    admin

    مرسی پیگیری. لایو ازشون پیدا کنم قرار میدم

Amirreza99rz

سلام لطفا دیسکوگرافی slaughter to prevail . با تشکر

پاسخ
نمایش بیشتر
MIX