PSNMUSIC
دانلود فول آلبوم Jim Kirkwood
صفحه اصلی Discography دانلود فول آلبوم Jim Kirkwood
3

Discography

Jim Kirkwood Jim Kirkwood

DiscographyElectronic 2024-02-17 0 پخش 0 دانلود
2001 - In the Shadow of Angels
Jim Kirkwood
2004 - Voices from the Edge of Night
Jim Kirkwood
2006 - After The Fire
Jim Kirkwood
2007 - Nightshade in Eden
Jim Kirkwood
2020 - Hawksmoor
Jim Kirkwood
2020 - Walsingham
Jim Kirkwood
2020 -The Dark Well
Jim Kirkwood
2021 - Raiders of the Lost Park
Jim Kirkwood
2021 - Twilight of the Celts
Jim Kirkwood
2023 - Herongale
Jim Kirkwood
2023 - Master of Dragons
Jim Kirkwood
2024 - King Of The Golden Hall
Jim Kirkwood
2024 - Where Shadows Lie
Jim Kirkwood
نظرات کاربران
نظر شما پس از تایید مدیریت نمایش داده خواهد شد

Amiramirii Amiramirii

Khili damet garam

پاسخ
Amiramirii Amiramirii

Salam khub hastid ?

پاسخ
Amiramirii Amiramirii

Baz kam kar shodi moshkeli ke nist khubi salamati

پاسخ
Amiramirii Amiramirii

Kubusschnitt gharar migire ?

پاسخ
Amiramirii Amiramirii

Dorood
Inhame ma harf mizanim soal mikonim shoma ke modire saite hasti nabayad javab bedi akhge ??!!

پاسخ
    admin admin

    ببینید من جایی نوشتم که باید حتما جوابگو باشم؟ یا وظیفه ای دارم؟! مثل سایت های دیگه خوبه باشم که کلا جوابگوی هیچی نباشم؟ یه موقع هایی می تونم جواب بدم یه موقع هایی دیرتر جواب میدم. از طرفی تهیه اشتراک فقط برای آلبوم های موجوده نه آلبوم هایی که وجود نداره. ولی با این حال من تمام درخواست ها رو دیر یا زود قرار دادم. لطفا رعایت کنید. آلبوم های درخواستی دیر یا زود قرارداده میشن.

Amiramirii Amiramirii

Dorood
Dame shoma garm

پاسخ
Amiramirii Amiramirii

Dorood
Lotfan karhaye state azure ro gharar bedid too spotify mojoode.

پاسخ
نمایش بیشتر
MIX