دانلود فول آلبوم Colin Rayment
صفحه اصلی Discography دانلود فول آلبوم Colin Rayment
0

Discography

Colin Rayment Colin Rayment

DiscographyElectronicNew Age 2024-04-13 0 پخش 0 دانلود
2006 - Morula
Colin Rayment
2013 - Acclimation
Colin Rayment
2015 - Abstract Dimensions
Colin Rayment
2016 - Beyond the Aurora
Colin Rayment
2017 - Architects of Orion
Colin Rayment
2019 - FRB
Colin Rayment
2021 - Evolving Forms
Colin Rayment
2021 - Polyphonic Memories
Colin Rayment
2022 - Equilibrium
Colin Rayment
2023 - Time Dilation
Colin Rayment
نظرات کاربران
نظر شما پس از تایید مدیریت نمایش داده خواهد شد

محمد

در صورت امکان محبت کنین آثار data rebel رو قرار بدین. تو اسپاتیفای موجوده

پاسخ
محمد

چی شد دوست عزیز data rebel قرار میگیره؟

پاسخ
    admin

    عزیز جان جایی گفته نشده تا درخواستی صورت بگیره من موظفم تو زمانی که شما مایل باشید قرار بدم. ولی همه جا گفتم درخواست ها در صورت وجود صد در صد قرار داده میشه و منتظر بمونید. زمان قرار گرفتنش مشخص نیست. پیشنهاد میکنم سایتی اشتراک بگیرید پشتیبانیش قوی باشه

محمد

پشتیبانی سایت به شدت ضعیفه هیچ جوابی داده نمیشه

پاسخ
    admin

    🙂

      محمد

      یعنی چی؟؟
      بنده سوال کردم امکان قرار گرفتن درخواست بنده وجود داره یانه؟ بنده اکانت خریدم و حقه که به سوالم پاسن داده بشه

        admin

        باز گوش زد میکنم این موضوع رو. شما برای مواردی که تو سایت هستن اکانت گرفتید نه برای درخواستی که مشخص نیست قرار میگیره یا نه.
        اینکه پیام شما رو تایید میکنم دارم نگاه میکنم.
        ایشاله جواب گرفته باشبد. بیشتر دوستان این موضوع رو میدونن. درخواستتون رو بدبد موجود بود قرار میگیره. منتظر بمونید اوکی میشه تمام درخواست ها.

محمد

مثل اینکه سوتفاهم شده. بنده انتظار ندارم درخواستام حتما باید قرار بگیرن هر چند هر در خواستی که میکنم قبلا چک میکنم که تو اسپاتیفای باشه مثل syndromeda که تو اسپاتیفای بود و قرار ندادین که اصلا هم مهم نیست. انتظار بنده پاسخگویی به کامنتایی بود که به شکل پرسشی هستن فقط همین

پاسخ
    admin

    آقا خیالت راحت حواسم به همه چیز هست. سعی میکنم همه رو راضی نگه دارم. به زودی سایت تغییرات زیادی میکنه که لذت بیشتری ببرید.
    بعدش فعالیت سایت هم بیشتر خواهد شد

نمایش بیشتر
MIX