دانلود فول آلبوم Claude Barzotti
صفحه اصلی Discography دانلود فول آلبوم Claude Barzotti
0

Discography

Claude Barzotti Claude Barzotti

DiscographyItalianPop 2023-08-06 0 پخش 0 دانلود
1982 - Souvent je pense a vous Madame
Claude Barzotti
1984 - Beau, j' s'rai jamais beau
Claude Barzotti
1984 - Le rital
Claude Barzotti
1986 - C'est moi qui pars
Claude Barzotti
1987 - J'ai les bleus
Claude Barzotti
1995 - Je t'apprendrai l'amour
Claude Barzotti
1997 - Émotions
Claude Barzotti
1998 - Gold
Claude Barzotti
1999 - Les indispensables
Claude Barzotti
1999 - Ses plus grands succès
Claude Barzotti
2004 - Les plus belles chansons de Claude Barzotti
Claude Barzotti
2009 - Je reviens d'un voyage (Live à l'Olympia)
Claude Barzotti
2013 - La sélection
Claude Barzotti
2015 - Le temps qui passe
Claude Barzotti
2019 - Un Homme
Claude Barzotti
2022 - Barzotti tout simplement
Claude Barzotti
نظرات کاربران
نظر شما پس از تایید مدیریت نمایش داده خواهد شد

MIX