دانلود فول آلبوم Beseech
صفحه اصلی Discography دانلود فول آلبوم Beseech
1

Discography

Beseech Beseech

Discography 2023-07-19 0 پخش 0 دانلود
1998 - ...From a Bleeding Heart
Beseech
2000 - Black Emotions
Beseech
2002 - Souls Highway
Beseech
2004 - Drama
Beseech
2005 - Sunless Days
Beseech
2016 - My Darkness, Darkness
Beseech
نظرات کاربران
نظر شما پس از تایید مدیریت نمایش داده خواهد شد

شایا

شما بی نظیرین. من حدود 3 ماه میگشتم دنبال فول آلبوم این گروه. درخواست دادم و شما بعد یک هفته گذاشتین. دمتون گرم واقعا.
اگر مقدوره فول آلبوم گروه Darkseed رو هم بذارین. ممنونم.

پاسخ
    admin

    ممنون از شما. dakseed قرار داده شده

MIX